Tietoa meistä

Vaakaekspertti on Pohjoismaiden suurin punnitus- ja mittauslaitteiden toimittaja. Se toimittaa laitteita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Yrityksen omistaa tanskalainen Vaegteksperten.dk-verkkokauppa, joka on ollut olemassa vuodesta 2006 - nykyään meillä on Suomen ja Tanskan lisäksi verkkokauppa Norjassa (www.vektekspert.no) ja Ruotsissa (www.vagexperten.se). Pitkä kokemuksemme ja todella suuri tuotevalikoima on tehnyt meistä punnitus- ja mittauslaitteiden markkinajohtajan.

Vaakaekspertti toimittaa nykyään vaakoja ja mittauslaitteita Pohjoismaiden suurimmille yrityksille. Olemme tottuneet työskentelemään isojen ja pienten yritysten kanssa, jotka haluavat neuvoja, tehokkuutta ja kilpailukykyisiä hintoja.

Joten etsitpä sitten keittiövaakaa kotiin, analyysivaakaa laboratorioon tai lavavaakaa varastoon, voimme takuulla olla avuksi!

Tuotteemme ja toimittajamme
Meillä on suora yhteys valmistajiin ja tuotteiden takana oleviin suunnittelijoihin, joten tiedämme vastaukset teknisiin kysymyksiin kunkin tuotteen kohdalla. Käytämme vain tunnettuja eurooppalaisia toimittajia, jotta voimme varmistua siitä, että tuotteemme valmistetaan asianmukaisissa olosuhteissa. Lisäksi teemme itse laaduntarkkailua, mikä takaa parhaan laadun.
Valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa ja laatuvaatimuksissa ja siksi voimme vastata kaikkiin tarpeisiin.

Asiakaspalvelu
Olemme todella tarkkoja siitä, että tarjoamme netin parasta asiakaspalvelua. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin arkipäivinä 24 tunnin sisällä ja pyrimme aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.

Parhaat hinnat
Vaakaekspertti tarjoaa netin parhaan hinnan - se on hyvän palvelun lisäksi kulmakiviämme. Jos löydät edullisemman hinnan muualta, voit ottaa meihin yhteyttä - me vastaamme hintaan!

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa.

Hallinto:
Vaakaekspertti.fi
c/o Value Group ApS
Lyreskovvej 7, Bov
6330 Padborg
Denmark
ALV: 33579721
Puh: 010 3222 028 - Avoinna ma-pe 10.00 - 16.00.
Sähköposti: support@vaakaekspertti.fi 

Palautuskäsittely

Haluatko palauttaa tilauksesi? Seuraa alla olevia ohjeita.
Olemme luoneet palautusjärjestelmän, jossa voit palauttaa tilauksesi – nopeasti ja helposti. Täyttä kentät, jotta pystymme käsittelemään palautuksesi mahdollisemman nopeasti.