Mikroskooppi KERN OBN 13

1 680,00 € - 1 680,00 €
Valitse malli
Lyhyt kuvaus
OBN-sarja on tunnettu vertaansa vailla olevasta korkeasta laadusta ja ergonomisesta muotoilusta. Monet modulaariset komponentit tekevät OBN-sarjasta ammattikäyttäjälleen erittäin räätälöitävän. Tarkoituksesta riippuen, voit valita tehokkaan, po .... Lue koko kuvaus
3-7 arkipäivää *
Ilmainen toimitus
OBN 132
OBN 132
OBN 132
Näytä tiedot
2 083,20 € 1 680,00 €
Trinocular Tube
HWF 10 x / Ø 20mm Eyepieces
4x/10x/20x/40x/100x Objektiivi
Abbe N.A. 1,25 (aperture diagram)
Sininen (indbygget) - Vihreä - Option: Keltainen, Harmaa
Laturi (sis.)
2 083,20 € 1 680,00 €
Lisää lisävaruste

Kuvaus

OBN-sarja on tunnettu vertaansa vailla olevasta korkeasta laadusta ja ergonomisesta muotoilusta. Monet modulaariset komponentit tekevät OBN-sarjasta ammattikäyttäjälleen erittäin räätälöitävän.

Tarkoituksesta riippuen, voit valita tehokkaan, portaattomasti himmennettävän 3W LED- tai 20W halogeenivalaistuksen (Philips) väliltä.

Halogeenivariantista löytyy vaihtoehtona myös esikonfiguroitu faasikontrastimikroskooppi, jossa yhdistyy ammattimainen 5-kertainen kondensaattoripyörä, faasikontrastikondensaattori sekä Infinity-Plan objektiivit, joidenka ansiosta mikroskoopista saa korkealaatuisen, täysin varustellun mikroskoopin kaikkiin kontrastimenetelmän tarpeisiin. 

Tässä sarjassa on ammattimainen Koehler-valaistus, säädettävällä kalvolla sekä keskitys- ja korkeussäädettävä 1,25 Abbe-kondensaattori aukonsäädöllä. Ergonomiset mekaaniset sääntönupit, sekä hieno- että karkeasäädöt, mikroskoopin kummallakin puolella mahdollistavat nopean ja tarkan säädön ja näytteen tarkennuksen. 

Lisävarusteena on saatavilla swing-out / käännettävä kondensaattori, erilaisia okulaareja, linssejä, värisuodattimia, faasikontrastiyksiköitä ja dark field -kondesaattoreita (tummakenttäkondensaattori), yksinkertaisia polarisaatioyksiköitä sekä kokonaisia fluoresenssi yksiköitä. 

Toimitukseen sisältuu keskitysokulaari faasikontrastin säätöön, pölysuoja, okulaarit ja moniliset käyttöohjeet.
Kameran liittämiseen tarvitaan C-mount adapteri, joka löytyy seuraavasta malliluettelosta.

Lisätietoja

Tuotemerkki Kern & Sohn
Patteri mukana Ei
Type Mikroskoopit
Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää
Tuotenumero KERN OBN 13-15
Tuotekortti
Manuaalinen