Vaakaekspertti - Hintatakuu

HINTATAKUU

Vaakaekspertillä on hintatakuu kaikille vaaoille!
Se tarkoittaa, että jos löydät tuotteen jostain halvemmalla, me vastaamme hintaan - ja saat Suomen parhaan palvelun kaupan päälle.

Jotta Vaakaekspertti voi vastata hintaan, pitää seuraavien vaatimusten täyttyä:

- Hintatakuu koskee vain tuotteita, joita koskevat suomalaiset alv-säännökset, tullit, takuu ja kuluttajansuoja.

- Tuotetta tulee löytyä sen liikkeen varastosta, josta olet löytänyt sen edullisemmalla.

- Sinun on voitava todistaa edullisempi hinta (esimerkiksi linkki tai erikoistarjous).

- Me vastaamme tarjoukseen, jonka olet saanut toisesta liikkeestä - jos tarjoukseen kuuluu toimitus, tarjoamme me toimituksen.

- Vaakaekspertin hinnat sisältävät toimituksen yli 40 € tilauksille- siksi vastaamme hintaan + kuljetukseen, jos toinen yritys laskuttaa toimituskustannukset erikseen yli 40 € tilauksessa.

- Hintatakuu on voimassa tuotteissa, jotka ovat saatavissa ja siksi se ei koske jonotustarjouksia, nipputarjouksia ja/tai tarjouksia, jotka on rajoitettu määrään (1 kpl/asiakas tms.) Hintatakuu ei koske tarjouksia, jotka vaativat jäsenyyttä tai muuta maksumuotoa.

- Jos vastoin odotuksia löydät saman tuotteen edullisemmalla hinnalla suomalaisesta vähittäiskaupasta tai suomalaisesta verkkokaupasta, vastaamme hintaan.

 

HUOM: Jos haluat hyödyntää hintatakuuta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä. Edullisempi hinta tulee todistaa ennen tilauksen tekemistä.